Toimitus & Palautus

Hinnat

Kaikki hintamme sisältävät AVL 24%. Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin ja mahdollisiin virheisiin tuote ja hinta -tiedoissa sekä oikeuden peruuttaa tilaus. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskuluja Mikropasi perii tilauksen kokonaispainon perusteella.

Toimitukset

Voit noutaa tuotteet liikkeestämme tai lähetämme tilauksesi postissa, jolloin maksu veloitetaan ennakkoon laskulla. Lähetämme laskun sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää ellei muuta mainita.

Rahdit

Pääsääntöisesti veloitamme rahdin kiinteän taksan mukaisesti, 12€ / toimitus tai kirjeeseen mahtuvat tuotteet 2€ - 7€. Erittäin isoissa tai pienissä toimituksissa muutamme manuaalisesti rahdin vastaamaan todellisuutta. Jos haluat varmistaa etukäteen rahdin tuotteellesi, lähetä meille kysely rahtikuluista. Lähettämässämme laskussa näkyy todelliset toimituskulut.

Tuotteen palautusoikeus

Mikropasin verkkokaupasta POSTITSE ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus (palautusoikeus koskee vain yksityistä kuluttajaa, ei yrityksiä). Tuotteen voi palauttaa postin kautta meille. Asiakas maksaa itse postimaksut kumpaankin suuntaan, emme palauta jo maksettuja postimaksuja tuotepalautusten yhteydessä. Lähetä paketti normaalina postipakettina tai kirjeenä ja maksa itse postimaksu, sillä emme vastaanota maksamattomia lähetyksiä! Muista liittää mukaan kaikki yhteystietosi sekä tilinumerosi palautusta varten.

Palautettavan tuotteen tulee olla KÄYTTÄMÄTÖN ja MYYNTIKELPOINEN. Poisto-tuotteilla ei ole palautusoikeutta.