Käyttöehdot

1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymisen. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Mikropasi:n (myöhemmin Mikropasi) asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut oleelliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Mikropasi rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Mikropasi:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Mikropasi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta (mitä tahansa) verkkokauppaa käyttäessään.
 

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Samalla asiakas sitoutuu noudattamaan Mikropasi:n verkkokaupan toimitus- ja käyttöehtoja. 
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista. 
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Mikropasi:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Maksuehdot

3.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Verkkokaupassa: Lasku, Mikropasi lähettää laskun tilauksen vastaanotettuaan ja lähettää tuotteen asiakkaalle kun suoritus näkyy tilillämme. Asiakas voi lähettää kopion maksusuorituksesta meille sähköpostilla lähetyksen nopeuttamiseksi. .
b) Noudot: Pankki ja luottokortteja voi käyttää liikkeessämme (Pankki, Visa, Visa Electron, Amex, Diners, Mastercard yms.) Voit myös maksaa pankkiin tilauksesi ennakkoon.  

4. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

4.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

5. Reklamaatio

5.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Mikropasille, joko puhelimitse 02-6326 960, sähköpostitse osoitteeseen myynti (at) mikropasi.fi tai postitse osoitteeseen Mikropasi, Yrjönkatu 5, 28100 PORI. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Mikropasin antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Mikropasi palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä takaisin tai toimittaa uuden tuotteen asiakkaalle.

6. Ylivoimainen este (Force majeure)

6.1. Mikropasi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Mikropasi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Mikropasi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.