Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Elements 2020 - Win/Mac -kuvan- ja videonkäsittelyohjelma, DVD Näytä suurempana

Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Elements 2020 - Win/Mac -kuvan- ja videonkäsittelyohjelma, DVD

65298913

Uusi

Teet valokuvista ja videoista helposti loistavan näköisiä ja muunnat ne luoviksi muistoiksi ja elokuviksi, jotka säilyvät pitkään

Tiedot

148,00 €

Tiedot

Adobe Sensein tekoälyteknologia* tehostaa automatisoituja valintoja, joiden avulla pääsee nopeasti alkuun, ja aina on mahdollista lisätä omaa henkilökohtaista otetta. Automaattisesti generoidut luomukset, jotka on tehty juuri sinulle, esitetään aloitusnäytölläsi — hieno paikka perehtyä uusiin valokuvien ja videoiden luontivinkkeihin ja -tekniikoihin. Löydät videot yhtä helposti kuin valokuvat automaattisen ihmisten tunnistuksen ja kohteisiin perustuvien älykkäiden tunnisteiden avulla. Muokkaat, luot ja järjestelet valokuvia vaivattomasti automaattisen värityksen, yhden napsautuksen kohteen valinnan ja muiden toimintojen avulla. Voit parantaa rakeisia heikossa valaistuksessa otettuja leikkeitä vetämällä ja pudottamalla. Poistat valokuvista tarpeettomia kohteita, teet nopeutusvideoita ja paljon muuta 78 vaiheittaisen ohjatun muokkauksen avulla.

*Adobe Sensei -teknologia tehostaa älytoimintoja kaikissa Adoben tuotteissa ja parantaa dramaattisesti digitaalisten kokemusten suunnittelua ja toimitusta käyttämällä tekoälyä ja koneoppimista yhteisessä kehyksessä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • UUSI Valokuvien automaattinen väritys - Vaihda valokuviesi väriä tai elävöitä mustavalkokuvia automaattisen värityksen avulla.
 • UUSI Yhden napsautuksen kohteen valinta - Voit valita valokuvan kohteen yhdellä napsautuksella automaattisesti. Sovella sitten tehostetta helposti tai leikkaa kohde pois ja lisää se toiseen kuvaan.
 • UUSI Uusien automaattisten luomusten käyttö - Mustavalkovalinta-, kuviosivellin-, Painterly- ja syväterävyystehosteita sovelletaan automaattisesti valokuviin ja toimitetaan aloitusnäytössä, mutta aina on mahdollista lisätä omaa henkilökohtaista otetta.
 • UUSI Pehmeä iho automaattisesti - Tee ihmisistä mahdollisimman miellyttävän näköisiä ihon pehmennyksellä.
 • PARANNETTU Ohjatut muokkaukset seuraavan tason tuloksiin - Tutustu helppoihin tapoihin luoda uskomattomia luomuksia ja tehosteita, joita voit saada näyttämään juuri haluamiltasi mukauttamalla. Saat vaiheittaiset ohjeet 78 ohjatun muokkauksen avulla, joista viisi on täysin uutta.
 • UUSI Valokuvan tarpeettomien kohteiden poisto - Keskitä kohteeseen poistamalla sähkölinjoja, jalankulkijoita ja muita häiriötekijöitä kuvassa.
 • UUSI Luovan säihkeen lisäys kuvioilla - Lisää mihin tahansa valokuvaan joitakin lisäelementtejä hauskoilla kuvioilla. Kuvioi sydämillä, tähdillä ja muilla luodaksesi valokuvan, joka näyttää hämmästyttävältä painetuilla korteilla, seinätaiteessa tai sosiaalisessa mediassa.
 • UUSI Dynaamisten nopeutusvideoiden luonti - Muunna valokuvasarja tai videot aikaväliin, mikä nopeuttaa toimintaa.
 • UUSI Taivaan animointi valokuvissa - Korvaa kuvien staattiset taivaat liikkuviksi luodaksesi silmiinpistävän tehosteen.
 • UUSI Videon sovitus kehyksen täytön avulla - Tuo pystyleike tai -kuva vaakasuuntaiseen videoon (tai päinvastoin), niin se näyttää saumattomalta. Ei enää mustia palkkeja — tämän ohjatun muokkauksen avulla niiden täyttö on helppoa sovittaaksesi ne videon ulkonäköön.
 • UUSI Rakeisten videoiden parannus - Kuvasitko videon heikolla valaistuksella? Voit tehdä siitä tarkemman yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla kohinan vähennyksen tehosteen.
 • UUSI Videoiden haku nopeammin älykkäillä tunnisteilla - Aivan kuten valokuvatkin videot merkitään automaattisesti kohteiden mukaan, kuten auringonlaskut, syntymäpäivät, koirat, kissat ja muut kuvausaiheet.
 • UUSI Haku kasvojen mukaan - Aivan kuten valokuvien osalta, videoissa olevat kasvot tunnistetaan automaattisesti tuonnin aikana. Sitten videot kootaan henkilön mukaan, joten niiden merkintä ja löytäminen myöhemmin on vaivatonta.
 • Nopeampi suorituskyky ja laajennettu HEIF- ja HEVC-tuki - Koet jokapäiväisten tehtävien nopeamman toiminnan. Voit myös tuoda, muokata ja jakaa HEIF-valokuvatiedostoja ja HEVC-videotiedostoja Windowsissa sekä macOS:ssä.
 • UUSI Tarpeettomien kohteiden poisto - Keskitä kohteeseen poistamalla sähkölinjoja, jalankulkijoita ja muita häiriötekijöitä kuvassa.
 • Hauskat meemit - Muuta valokuvasi meemeiksi. Kirjoita vain teksti ja lisää suodattimia, kehyksiä ja muita tehosteita.
 • Enemmän kuin HD 4K:n avulla - Saat täydellisen elokuvakokemuksen muokkaamalla ja katselemalla suuriresoluutioisia 4K-elokuvia.*
 • VFR-tuki - Premiere Elements tukee vaihtelevaa kuvataajuutta (VFR).

*Tämä tuote saattaa integroitua tiettyihin Adoben tai kolmannen osapuolen isännöimiin verkkopalveluihin tai sallia niiden käytön. Verkkopalvelut ovat saatavana vain vähintään 13-vuotiaille käyttäjille. Niiden käyttöön tarvitaan lisäehtojen ja Adoben tietosuojaperiaatteiden hyväksyminen (katso www.adobe.com/fi/go/terms). Verkkopalvelut eivät ole saatavana kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Ne voidaan muuttaa kokonaan tai osittain tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Hintaan saatetaan lisätä muita kuluja tai tilausmaksuja. 4K-tuettuja kameroita ovat: DJI Phantom, DJI Osmo X3, DJI Mavic Pro, GoPro HERO4 Black, GoPro HERO7, Google Pixel 3, iPhone 8/8+, iPhone X/XS, Motorola Moto X (2014), Panasonic LUMIX DMC-GH4 (MP4 and MOV), Samsung Galaxy S8/Note9/S10, Sony Xperia Z3v, Sony FDR-AX100 4K Handycam ja Xiaomi Mi 4.

Lisenssiehdot:

 • 1 käyttäjä / 2 tietokonetta - Yhdelle käyttäjälle kahteen tietokoneeseen
 • Kielet: englanti - ohjelma on englanninkielinen
 • Asennusmedia: DVD. Asennus vaatii internetyhteyden.
 • Soveltuu kaupalliseen käyttöön

Arvostelut

No customer comments for the moment.

Kirjoita arvostelu

Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Elements 2020 - Win/Mac -kuvan- ja videonkäsittelyohjelma, DVD

Adobe Photoshop Elements 2020 & Premiere Elements 2020 - Win/Mac -kuvan- ja videonkäsittelyohjelma, DVD

Teet valokuvista ja videoista helposti loistavan näköisiä ja muunnat ne luoviksi muistoiksi ja elokuviksi, jotka säilyvät pitkään

Kirjoita arvostelu